Resto: Zon brunch: 10u30 - 14u / Ma - Zat: 12u - 14u & 18u - 22u Bar: Zon: 14u - 18u / Ma - Zat: 12u - 23u

Onze menukaart

Voorgerechten

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks)
 
“Pétoncles” – groene asperges – chorizo – spinazie
 
Verse soep
 
Huisgemaakte verse Franse vissoep – “rouille” toast
 
Rundscarpacio – basilicum – rucola – parmezaan
 
Pour les épicuriens: Fijne sneetjes langzaam gepocheerde kalfstong – sauce gribiche
 

Salades

Salade met warme geitenkaas – gerookte eend – noten – rozijntjes – appeltjes
 
Cesar salad Foyer (croutons – kip – parmezan – ansjovis – spek)
 
Salade ‘landaise’ (geitenkaas – gésier de canard – spek)
 
Stoverij van wangetjes met Gentse Tripel – witloofslaatje
 
Gestoofde niertjes met Balegemse jenever – champignons
 
Belgische ‘dry aged’ Entre Côte – verse bearnaisesaus
 
Rundstartaar van Charolais-rund “aux couteaux” – verse frieten – slaatje
 
Gegrilde scampi brochette – mangochutney – tomaat en basilicum
 
Filet van zeebaars – crunchy gerookte amandelen – paksoi – wortel mousseline met gember en teriyaki
 
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
 
Gebakken roggevleugel – kappertjes – bieslook
 
Tajine van groeten en vijg – falafelballetjes
 
Pittige humus met geroosterde aubergines – home made falafel
 
Kindergerecht: Balletjes in tomatensaus
 

Hoofdgerechten

Desserts

Crème brûlée met Calvados – verse mango
 
Lauw choladegebakje – huisbereik vanille-ijs
 
“Home made” Chocolademousse
 
Champagne sabayon – vanille ijs en seizoensfruit
 
Taart van de dag met een koffie
 
Aardbeien – rabarber crumble – huisgemaakte vanille-ijs
 
Dame Blanche met verse chocolade saus
 
Assortiment fijne kazen